Zamieszczone przez ahmed799
[O2] Niegasnące podświetlenie schowka
Zwiń
X
-
[O2] Niegasnące podświetlenie schowka
Witam,
przez przypadek zauważyłem, że w mojej Skodzinie non stop pali się podświetlenie schowka pasażera. Jak tylko docisne drzwiczki to podświetlenie gaśnie, ale wystarczy, że ich nie dociskam to żaróweczka znó się świeci.
Miał ktoś może podobny problem? Wybieram się z tym do ASO, ale chciałbym wiedzieć co mnie moze czekać. Czyżby wymiana całego schowka?
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Spróbuj TUTAJ
Komentarz
-
-
pod tym linkiem znalazłem zdjęcia ale dotyczą O1 nie wiem czy w O2 jest tak samo http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=18758
ja także sprawdzę jak to jest u mnie ale na gorącą żarówkę chyba będę musiał sprawdzić
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyMarcinooo, koszt lampki 67 zł bo ostatnio mi się żarówka spaliła i połamałem przy wyciąganiu.
Założyć jej (tak żeby gasła przy zamknięciu) bez demontażu schowka raczej się nie da.
Komentarz
-
-
pomocy, jak wyciągnąłem ten nieszczęsny schowek bo kabelek tam przeciągałem i go na nowo zamontowałem to niestety ta nieszczęsna lampka w schowku świeci. Zobaczyłem to dzisiaj jak jechałem jako pasażer. Objaw jest taki ze jak sie zamknie schowek to lampka nie gaśnie. Oczywiście parę razy juz go odkręciłem i "układałem"we wszystkie strony a dalej nic nie pomaga. Jak się zamknie to lampka świeci natomiast jak sie delikatnie dopchnie klapę schowka to gaśnie. Przeczytałem ten wątek oraz drugi i prawdę powiedziawszy nie wiem co jest tego przyczyną. Czy tak jak innym wątku do wymiany jest lampka bo sie uszkodziła?
Komentarz
-
Komentarz